Internationaal incassobureau

Welkom op IncassobureauBV.nl,
Incassobureau BV is een nationaal en internationaal incassobureau, dat openstaande vorderingen incasseert voor particulieren, bedrijven, vereningen en onderwijs instellingen binnen en buiten Nederland. Wanneer u een debiteur heeft in het buitenland, dan is dit natuurlijk erg vervelend. Het incasseren van internationale vorderingen is alles behalve makkelijk en kost vaak veel tijd. Incassobureau Bv is een internationaal incassobureau dat gespecialiseerd is in het incasseren van internationale incasso opdrachten, wij beschikken over de ervaring en expertise om uw openstaande vordering te incasseren. Of uw debiteur nu in Duitsland, Engeland, Frankrijk of China zit wij kunnen uw vordering kosteloos incasseren.

Internationale kosten
Wij behandelen uw vordering geheel kosteloos, wanneer wij de vordering voor u incasseren dan ontvangen wij succesfee conform de algemene voorwaarden onderaan deze pagina. Wanneer wij de vordering niet voor u kunnen incasseren kunnen vragen wij een vergoeding om het dossier te sluiten. Ook kunt u er voor kiezen om gerechtelijk te gaan.

Heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naarinfo@incassobureaubv.nl of te bel met het telefoonnummer: 020-2170033.

- Download hier de tarievenlijst voor de internationale incasso

Internationaal incasso

Heeft u vragen? Of wenst u advies?

Betaalt uw debiteur zijn factuur niet?

Het inschakelen van een incassobureau is binnen 5 minuten gedaan, en het kost u helemaal niks!

Direct kosteloos uw vordering indienen