Incassobureau Drachten

Welkom op IncassobureauBV.nl, wij zijn een incassobureau dat o.a in de regio Drachten openstaande vorderingen incasseert. Door ons als incasssobureau op werkgebieden te specialiseren, zoals Drachten en andere regio’s onderscheiden wij ons van andere incassobureaus in Nederland. Wij hebben immers zo een beter beeld van notoire wanbetalers en kunnen bijvoorbeeld in Drachten en omstreken de haalbaarheid van een bij ons incassobureau ingediende opdracht beter beoordelen.

Wij incasseren openstaande vorderingen kosteloos voor de opdrachtgever. Dit kan omdat wij bij een succesvolle incassering de incassokosten op de debiteur verhalen. Dan hoeft u ons incassobureau als opdrachtgever, natuurlijk niet nog eens extra te betalen. Wanneer het ons niet lukt om uw openstaande vordering te incasseren, dan vragen wij een eenmalige vergoeding van € 35,00 excl btw.

Vordering direct indienen

Waarom een incassobureau in de regio Drachten inschakelen?
Veel incassobureaus zijn landelijk actief, wij ook. Maar door vaste medewerkers van ons incassobureau in te zetten op dezelfde regio’s zoals Drachten hebben wij plaatselijk meer expertise. Natuurlijk is onze ‘’unieke werijze’’ de basis van ons succes! Wij doen het anders!

Van minnelijke tot gerechtelijke incasso
U bent bij ons ‘’beter op zijn plaats’’ zeg maar voor het starten van het minnelijke incasso traject in de regio Drachten. Mocht uw debiteur zijn openstaande vordering niet aan ons voldoen, dan kunt u er voor kiezen om een gerechtelijke procedure te starten tegen uw debiteur. Wij kunnen dan (alleen op uw verzoek), de ons verstrekte gegevens door geven aan de gerechtsdeurwaarder en/of onze incasso advocaat. Zij nemen dan contact met u op, om te bespreken hoe nu verder, tegen welke tarieven.

Heeft u hier nog vragen over? Stuur dan een e-mail naar info@incassobureaubv.nl of bel met onze klantenservice 020-2170033. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 -17:00.

Heeft u vragen? Of wenst u advies?