Incasso Tarieven

Het minnelijke incasso traject is in de meeste gevallen geheel kosteloos. In Nederland behandelen wij alle minnelijke incasso opdrachten geheel kosteloos, voor het starten van een pre incasso traject, internationale incasso of gerechtelijke incasso vragen wij een vergoeding.

Pre incasso
Een pre incasso traject starten wij al vanaf 12,50 euro per vordering, en kan direct doorgezet worden na een minnelijk incasso traject wanneer uw debiteur in het pre incasso traject zijn factuur niet voldaan heeft. U dient dus 12,50 euro aan ons te voldoen voor het starten van het pre incasso traject.

Minnelijke incasso
Het minnelijke incasso traject doen wij geheel kosteloos binnen Nederland. Buiten Nederland vragen wij een vergoeding, dit doordat het versturen van post meer geld kost, en het telefoneren met uw debiteur nog meer geld kost. Dit alles hebben wij uitgerekend en samengevat in onze algemene voorwaarden. Wanneer u het dossier terug trekt of kiest niet gerechtelijk te gaan. vragen wij 50% van de incasso kosten, of 100% van de incasso kosten.

Gerechtelijke incasso
Wij werken samen met een gerechtsdeurwaarder uit de Achterhoek, deze behandelt zaken in heel Nederland en kan u ondersteunen met het incasseren van de gerechtelijke incasso indien gewenst. De gerechtsdeurwaarder vraagt een vergoeding van 125 euro per uur, vele kosten worden verhaald op de debiteur. Hoe dit precies werkt, zal de gerechtsdeurwaarder u perfect kunnen en willen uitleggen.

Heeft u vragen? Of wenst u advies?

Betaalt uw debiteur zijn factuur niet?

Het inschakelen van een incassobureau is binnen 5 minuten gedaan, en het kost u helemaal niks!

Direct kosteloos uw vordering indienen