Hoe werkt het?

Op onze website incassobureaubv.nl ziet u rechtsboven in de hoek, de link incasso indienen. Hier klikt u op, en vervolgens wordt er een formulier geladen. Deze vult u zo compleet mogelijk in, en voegt eventueel een factuur toe. Wanneer u dit alles ingevuld hebt, klikt u op de algemene voorwaarden, zodat u deze goed kunt doorlezen indien gewenst. Vervolgens klikt u op verzenden.

Uw vordering is nu bij ons binnen gekomen, en u ontvangt hier een automatische e-mail van. Wij zullen uw vordering bekijken, en in behandeling nemen of afwijzen. Vaak worden de vorderingen niet afgewezen, maar soms komt het voor dat er te weinig gegevens zijn ingevuld, of dat er een factuur wordt ingediend van 10 jaar geleden.

Uw debiteur ontvangt nu een brief van ons, waarin vermeld staat dat deze binnen 5 werkdagen zijn factuur dient te voldoen, wanneer deze de factuur niet voldoet, zullen wij uw debiteur gaan bellen, mailen, smsen en nogmaals een brief sturen. Dit herhaalt zich 3 keer. Betaalt uw debiteur niet? Dan kunt u er voor kiezen het dossier te beëindigen of door te zetten via de gerechtelijke procedure. Natuurlijk ondersteunen wij u in het gerechtelijke incasso traject.

Hoe werkt incassobureau BV

Heeft u vragen? Of wenst u advies?

Betaalt uw debiteur zijn factuur niet?

Het inschakelen van een incassobureau is binnen 5 minuten gedaan, en het kost u helemaal niks!

Direct kosteloos uw vordering indienen